Data: 2002-10-31 14:03:53
Temat: Re: Pilne, ale bez przesady
Od: b...@w...pl (MiKa)
Pokaż wszystkie nagłówki
slonko wrote:
> Ja polecam
http://jduszczynska.republika.pl/kuchnia/podroby.htm .
Kiedys
> zrobilam serduszka wg przepisu z tej strony i wyszly
przepyszne :)
> Pozdrawiam
> --
> Magda - Slonko (Wroclaw)
A ja gulasz z zoladkow z tej strony. Robi sie dosyc
szybko i jest przepyszny. Z serc tez mozna. Ten robi
moja "glowa domu" i tez wysmienity. Ale nie laczylabym
obu... Z serc mozna rosolek, a z zolądkow gulasz... ;)
i surowka z kapusty koszonej z marchewka, cebulka,
natka, duza iloscia pieprzu i oliwa... ojej ale ze
mnie masochistka...
MiKa
--------------------------------------------
wyslane z serwisu easy cookbook - kukbuk izy
http://www.kuchnia.serwisy.net
http://www.kuchnia.serwisy.net.pl
--------------------------------------------
|