Data: 2001-01-25 21:19:46
Temat: Re: Piwo z zoltkiem
Od: s...@b...nih.gov (Agnieszka Szalewska-Palasz)
Pokaż wszystkie nagłówki
>CIAho wrote:
>
> > Cze?? fajnej grupie! :))
> >
> > Pono? grzane piwko z ?ó?tkiem i miodem
> > ma w?a?ciwo?ci antyprzezi?bieniowe.. :-o
> > Czy kto? mo?e mi podpowiedzie? jak to razem
> > wybebla? i w jakich proporcjach?
> > A mo?e co? fajowniejszego jest na przezi?bienia? :)
> >
> > pozdry
> > Ciah:o)
> >
>Dajesz do zagrzanego piwka lyzke stolowa miodu i wrzucasz 1 zoltko dla
>smakoszy
blee, tak zoltko w calosci do piwa? i mieszasz dopiero w szklance? chyba to
za ladnie nie wyglada. Ja najpierw robie kogiel-mogiel z zoltka i cukru, i
to dopiero daje do piva. Smaczne, i pozywne:-)
Agnieszka
--
Archiwum grupy http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|