Data: 2001-10-17 16:31:32
Temat: Re: Pizza
Od: Konrad Brywczyński <b...@w...pdi.net>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Krzysztof" <u...@k...net.pl> wrote in message news:9qjkoq$l91$1@news.tpi.pl...
> Jakie sa Wasze doswiadczenia z ciastem na pizze?
> Ja po kilku probach pozostalem przy:
> maka - ok. 0,5 kg
> woda - na wyczucie :-)
> drozdze - 2 dkg
> sol - na wyczucie
> olej - 5 lyzek
Nie olej, a oliwa, drożdży daję nieco więcej (wolę bardziej pulchne),
do ciasta dodaję czasem kminek lub posiekany czosnek.
--
Konrad J. Brywczyński "Okienka, które nie działają,
b...@w...pdi.net to się za duże pieniądze
www.kjb.w.pl sprzedaje..."
UIN:27412398 'tsca'
|