Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Pizza - ale tylko dodatki i ich przyrządzanie i kolejność podawania. Re: Pizza - ale tylko dodatki i ich przyrządzanie i kolejność podawania.

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Pizza - ale tylko dodatki i ich przyrządzanie i kolejność podawania.

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.task.gda.pl!aotearoa.belnet.be!
news.belnet.be!news.germany.com!newsfeed.freenet.de!news.albasani.net!not-for-m
ail
From: "Panslavista" <p...@w...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Pizza - ale tylko dodatki i ich przyrządzanie i kolejność podawania.
Date: Sun, 10 Feb 2008 21:01:05 +0100
Organization: albasani.net
Lines: 32
Message-ID: <fonl8e$5ni$2@news.albasani.net>
References: <fonfo4$r5o$1@nemesis.news.tpi.pl>
X-Trace: news.albasani.net
MQspz3Q6ibYs4d9v8v5XGK0l9yq9jir9cYrpMVKnbsuuYTpPJRUp6jwLTkCLH7qg3IihjYQAfm02ayEXPmRIIJYZ6mUA09Gi9Kh2SXhTArYVqo55F9Rvt7Cd6vRGF0uS
X-Complaints-To: a...@a...net
NNTP-Posting-Date: Sun, 10 Feb 2008 20:02:24 +0000 (UTC)
X-User-ID: o0ShwiVwOu2lgKc60J0Uyol7kqZTXesIRR75rqEDCJE=
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1106
X-Antivirus-Status: Clean
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1106
X-Antivirus: avast! (VPS 080209-0, 2008-02-09), Outbound message
Cancel-Lock: sha1:3vaAmuBYxmwiuiLeh5GRjVTalQ8=
X-NNTP-Posting-Host: 5H0AwW4xHVRvWqK0euKoAzdO8nDhimXMMraleeDCRVg=
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:310133
Ukryj nagłówki

prekto napisał(a):

> Witam,
>
> Pizza - nie chodzi mi o ciasto bo tego na Internecie jest pełno, nie
> chodzi mi jakie dodatki lubicie bo to rzecz gustu i smaku ale
> chciałbym rozpocząć rozważania:
> - nad przyrządzaniem tych dodatków, bo jak ktoś robił pizze to wie, że
> niektóre dodatki jak ananas lub pieczarka itd. mogą źle przygotowane
> puścić sok/wodę i zepsuć kochaną pizze (piszę na własnych
> doświadczeniach ;))) - nad kolejnością dodawania tych dodatków np.
> chyba jest zasada, że nie dajemy owoców/warzyw pod np szynkę tylko
> nawierzch
>
> po prostu sprawdzone metody/patenty na dodatki aby umilały a nie
> dobijały ;)
>
> np. X czasu temu dodałem pieczarki, które puściły tyle wody, że część
> pizzy się nie upiekła więc ostatnio podsmażyłem przed podaniem na
> pizze i teraz jest ok. ( a może macie inną metodę??)
>
> bardzo lubię do pizzy ananasy ale np jak wezmę z puszki to są tak
> mocno nasączone, że po włożeniu do piekarnika 'zaleją' mi pizze i nie
> wiem co z nimi zrobić aby były pyszne a zarazem nie zepsuły pizzy.
> Odsączyć kilka godzin wcześniej?? a może szybszy sposób bo czasami te
> kilka godzin wcześniej nie wiemy czy będziemy chceli pizzę.

wjeb to wszystko do malaksera
P.S.
skont klikash?


 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
11.02 Prekto
11.02 Panslavista
12.02 Prekto
12.02 Prekto
12.02 ! JÓSEF ! PIŁSÓCKI !
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6