Data: 2003-03-04 16:04:13
Temat: Re: Pizza... co zrobilem nie tak?
Od: "Hippo" <h...@N...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "zGosiula" <z...@p...onet.pl> napisał
> Ja daję salami - różne (ale nie są to najtańsze gatunki), często też
> szynkę. Ostatnio mi zasmakował kurczak wcześniej trochę przysmażony -
> ale to już nie wędlina ;-).
Jesli zwykla szynka sie nadaje, to bardzo dobrze, bo zawsze jest w domu na
stanie :) A jak to wyglada z kukurydza? Lubie kukurydze, ale okropnie
wysycha, a caly urok jak jest soczysta (oczywiscie mowa o takiej z puszki).
Tez ja nalezy wrzucic w "ostatniej chwili"?
btw, zegarek Ci troszke spaznia :)
--
pzdr
Hippo
/adres antyspamowy/
|