Data: 2000-01-23 18:59:19
Temat: Re: Pletwa rekina.
Od: "af" <f...@p...net>
Pokaż wszystkie nagłówki
Salma <s...@f...polbox.pl> wrote in message
news:aTmi4.51186$X3.1077249@news.tpnet.pl...
> Witam,
>
> zostalam 'szczesliwa posiadaczka' suszonych pletw rekina rodem z Chin.
> W zwiazku z tym mam prosbe do wszystkich grupowiczow. Co dobrego mozna
> z takowych przyrzadzic? Z gory dziekuje za porady.
>
> --
> >^-_-^< Salma
> s...@p...onet.pl
>
> ICQ 52631710
a to fragment menu z chinskiej restauracji z cenami , zeby goscie nie
prosili o dokladke....
Supreme Broth Tiger Shark's Fin Soup
(per Person) $ 60.00
302 ---------------------------
Dark Chicken Shark's Fin Soup in Coconut Shell (Per Person) $ 30.00
304 --------------------------
Braised Snow Frog Shark's Fin Soup (Per Person) $ 26.00
306 ----------------------------------
Braised Superior Shark's Fin Soup (Per Person) $ 24.00
|