Data: 2001-11-07 11:44:24
Temat: Re: Podgrzewanie pizzy w mikrofalówce... ;-)))
Od: "asia" <a...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Joanna Duszczyńska <j...@p...onet.pl> wrote in message
news:9sb5sa$3sv$1@news.onet.pl...
> Organoleptycznie może i to jest to o co chodzi. Znaczy było gorące
(gotujące
> w środku) było chrupkie z zewnątrz (grilowane na specjalnym talerzu do
pizzy
> +mikrofale)...
> Ale żeby ta pizza była smaczna to nie powiem...
> Czy kupowaliście takie mrożone pizze, co to faktycznie smaczne były?
Wydaje mi sie ze to raczej kwestia pizzy, a nie sposobu jej podgrzania. Nie
mam doswiadczenia z mikrofalowka, ale z kupna pizza owszem. Przewaznie to co
jest w srodku w niczym nie przypomina kolorowej i pelnej dodatkow pizzy na
opakowaniu. Ja zwykle dodaje na gore sera, pomidory, czy jakies salami - co
tam mam, posypuje troche przyprawami i da sie zjesc. Ale jest to wyjscie
absolutnie awaryjne.
A czy mikrofala psuje smak pizzy? Tez jestem ciakawa
Asia
|