Data: 2005-02-19 08:14:04
Temat: Re: Podwojne ciasto - jak zrobic najszybciej?
Od: "Bozena" <b...@s...pw.edu.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
":: Solana ::" wrote in message news:cv67jh$651$1@news.onet.pl...
|W niedziele musze zrobic sernik, na wiele osob.
<...>
| Dla porowniania wzielam jeszcze wysoka brytwanne i okazalo
| sie, ze zmieszcza sie tam 2 tortownice! No i mam dylemat. Moge zrobic
| oczywiscie w niej, ale z krojeniem moze byc klopot, a na efekcie
estetycznym
| rowniez bardzo mi zalezy!
<...>
| -wylozyc duza brytwanne papierem do pieczenia i wlac tam podwojna porcje
| ciasta. Papier ulatwi mi potem wyjecie go.... Sama nie wiem...
Ja bym zrobila wlasnie w brytfannie...
Dlaczego uwazasz, ze moze byc problam z krojeniem? To ma byc sernik, wiec i
tak pewnie bedziesz go kroic w kwadraty, a to sie latwo kroi... no chyba, ze
czegos nie rozumiem albo przegapilam...
Bożenka z Wilna :-)
słoneczna miodzio dziewczyna
http://kuchenna.host.sk
|