Data: 2001-06-19 10:54:54
Temat: Re: Pomidory (faszerowane)
Od: Monika Bacinska-Wojewódka <m...@p...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Uzytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisal w wiadomosci
news:724uit82b9iupptp6e9t631uhcgjumpojg@4ax.com...
> >feta). Czy moge je zrobic z takich juz bardzo dojrzalych pomidorow, ktorych mam w
domu
> >duzo, czy sie porozwalaja?
> >Jezeli nie radzicie probowac, co moge zrobic z nich fajnego (poza sosem do
> >spaghetti/lazanii).
> salse zrob (jakby je nafaszerowac, to na pewno sie rozleca). ale
> o przepis na salse to trzeba ladnie poprosic Magde B....
Mam gdzies ten przepis (tzn. wydrukowalam go a nie lekcewaze), ale z tego co pamietam
to
1) jest ostry (a ja ostrego nie bardzo) 2) salse to chyba chyba trzeba z czyms, a nie
tak
sama?
Wiesz, Krysiu my nie tylko smakosze, lubimy sie tez najesc ;-)))
:-) Monika
|