Data: 2001-06-19 11:48:47
Temat: Re: Pomidory (faszerowane)
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
>> >feta). Czy moge je zrobic z takich juz bardzo dojrzalych pomidorow, ktorych mam w
domu
>> >duzo, czy sie porozwalaja?
>> >Jezeli nie radzicie probowac, co moge zrobic z nich fajnego (poza sosem do
>> >spaghetti/lazanii).
>
>> salse zrob (jakby je nafaszerowac, to na pewno sie rozleca). ale
>> o przepis na salse to trzeba ladnie poprosic Magde B....
>
>Mam gdzies ten przepis (tzn. wydrukowalam go a nie lekcewaze), ale z tego co
pamietam to
>1) jest ostry (a ja ostrego nie bardzo) 2) salse to chyba chyba trzeba z czyms, a
nie tak
>sama?
>Wiesz, Krysiu my nie tylko smakosze, lubimy sie tez najesc ;-)))
>
>:-) Monika
>
to zrob leczo!
Krysia
K.T. - starannie opakowana
|