Data: 2013-09-09 19:54:01
Temat: Re: Pomidory na przetwory...
Od: "Stokrotka" <o...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> Jak zaprawiam - wycinam szypułki, bardzo dokładnie miksuje, zagotowuje z
> odrobiną soli i gotuje az z góry nie zejdzie piana (około 20 minut).
>
> Potem wlewam do goracych słoików, zamykam i już.
> W godzine obrabiam około 20kg pomidorów, czyli w jeden wieczór około
> 100kg.
Czym miksujesz, jak miksujesz? Masz mikser na 20kg?
Czy wkładasz do gara i używasz końcuwki blendera?
A co się dzieje ze skurkami?
--
(tekst bez: ó, ch, rz i -ii)
Ortografia to NAWYK, często nielogiczny, ktury ludzie ociężali umysłowo,
nażucają bezmyślnie następnym pokoleniom. http://ortografia.3-2-1.pl/
|