Data: 2013-10-24 13:23:03
Temat: Re: Pora jak zagospodarowac
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Wed, 23 Oct 2013 19:18:47 +0200, Stokrotka napisał(a):
> Pszehowaj i używaj tradycyjne , tj pszede wszystkim do rosołu i ryby po
> grecku.
> Pory są trudne do pszehowania, może nie trudne, ale trudniejsze od
> pietruszi, selera itp. Jak to robić znajdź albo w książce kuharskiej
> (niekture mają rozdział o pszehowywaniu żywności), albo w jakiejś książce o
> uprawie ogrudka / działki.
Tak na marginesie - czy w tej "ortografii" piszesz swoje pisma urzędowe,
wypełniasz swoje dokumenty podatkowe itp?
--
XL
Szumczyk forever!
http://natemat.pl/78717,kontrowersyjna-rzezba-gwalci
ciela-ma-swoich-zwolennikow-powinna-trafic-do-kazdej
-galerii-sztuki
|