Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Pory w beszamelu Re: Pory w beszamelu

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Pory w beszamelu

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.astercity.net!news.aster.pl!not
-for-mail
Date: Fri, 27 Oct 2006 13:39:33 +0200
From: k0m0r <k...@w...pl>
User-Agent: Thunderbird 1.5.0.7 (Windows/20060909)
MIME-Version: 1.0
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Pory w beszamelu
References: <ehsjlo$59d$1@nemesis.news.tpi.pl> <ehsk4t$aka$3@nemesis.news.tpi.pl>
In-Reply-To: <ehsk4t$aka$3@nemesis.news.tpi.pl>
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
Lines: 16
Message-ID: <4541e222$0$17967$f69f905@mamut2.aster.pl>
NNTP-Posting-Date: 27 Oct 2006 10:40:35 GMT
NNTP-Posting-Host: 85.222.10.25
X-Trace: 1161945635 mamut2.aster.pl 17967 85.222.10.25:4758
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:281410
Ukryj nagłówki

clafoutis napisał(a):
> witam,
>
> jeśli spróbujesz zrobić po prostu sos śmietanowy na szalotce odrobinie
> białego wina z lekkim dodatkiem masła będzie o niebo lepiej . musisz
> pamiętać o tym że beszamel to sos powoli odchodzący w niebyt
> przedstawiciel starej sztuki kulinarnej i przez wielu obecnie uważany za
> "kaszanę" ze względu na użycie mąki do zagęszczenia.

Mysle, ze tez niebagatelny wplyw ma to, ze latwo go po prostu zepsuc,
wiec dzisiaj w czasach latwej i szybkiej kuchni beszamel odchodzi w
zapomnienie.

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
27.10 Tatiana
27.10 Panslavista
27.10 Dominik Jan Domin
27.10 clafoutis
27.10 Artur Nowacki
27.10 clafoutis
27.10 Dominik Jan Domin
27.10 Artur Nowacki
27.10 Artur Nowacki
27.10 Krystyna Chiger
27.10 clafoutis
27.10 clafoutis
27.10 BBjk
27.10 Ewa (siostra Ani) N.
27.10 Ewa (siostra Ani) N.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6