Data: 2005-03-24 09:25:27
Temat: Re: Problem z serem
Od: "Gośka z Lublina" <g...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "schayn" <vanel_@(usun)poczta.onet.pl> napisał w wiadomości
news:d1sfit$5ip$1@news.dialog.net.pl...
> Kupiłem ostatnio ser marki Gouda ale jakis dziwny. Po pierwsze nie topi
sie
> może sie spalic ale sie nie stopi. Chciałem zrobic kotlety z seraale
wyszły
> beznadziejnie. Na pizzie tez nieciekawie. Niewiem co z nim zrobic ser
jest
> twardy kruchy ma smak mocno śmietankowy mam go jeszcze z 0,5 kg Miał może
> ktoś takowy problem i jak sobie z nim poradzić.
Najprawdopodobniej jest to taki niby ser - Goudar lub Euroser -rózne nazwy
jego widziałam - ma dużą zawartość oleju roślinnego.
Pozdrawiam wiosennie z Lublina - Gośka
|