Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki? Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed.pionier.net.pl!goblin1!goblin.
stu.neva.ru!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-02.news.neostrada.pl!unt-spo-b-01.new
s.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail
Date: Thu, 05 Mar 2015 18:21:35 +0100
From: Qrczak <q...@q...pl>
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; pl; rv:1.9.1.7) Gecko/20100111
Thunderbird/3.0.1
MIME-Version: 1.0
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
References: <mbfk14$8s3$1@dont-email.me> <54df93eb$0$2174$65785112@news.neostrada.pl>
<7...@4...net>
<54df9ceb$0$2186$65785112@news.neostrada.pl>
<1...@4...net>
<54e08f1c$0$2188$65785112@news.neostrada.pl>
<ljc9gfibxh1c.19wjfq1zbkzml$.dlg@40tude.net>
<54e217ef$0$2177$65785112@news.neostrada.pl>
<17aim7e6tpool$.yxo6jlnxbalb$.dlg@40tude.net>
<54e8cf86$0$2187$65785112@news.neostrada.pl>
<zt8xstae1i92$.ykfeknsdt7z0.dlg@40tude.net>
<54eb418e$0$2187$65785112@news.neostrada.pl>
<fgd95x3gb0i9$.1l5tnpiye8nhw$.dlg@40tude.net>
<54f711e2$0$2189$65785112@news.neostrada.pl>
In-Reply-To: <54f711e2$0$2189$65785112@news.neostrada.pl>
Content-Type: text/plain; charset=UTF-8; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Lines: 21
Message-ID: <54f8909d$0$14678$65785112@news.neostrada.pl>
Organization: Telekomunikacja Polska
NNTP-Posting-Host: 87-207-124-79.dynamic.chello.pl
X-Trace: 1425576093 unt-rea-a-02.news.neostrada.pl 14678 87.207.124.79:50592
X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:362957
Ukryj nagłówki

Dnia 2015-03-04 15:08, obywatel Trybun uprzejmie donosi:
> W dniu 2015-02-23 o 18:55, XL pisze:
>> Dnia Mon, 23 Feb 2015 16:05:17 +0100, Trybun napisał(a):
>>
>>> Jakoś nie dostrzegam w ich działaniu maestrii. Każda jedna pali żywym
>>> ogniem.
>> Bardzo dawno tam byłam, nie zauważyłam wtedy, aby bez pojęcia
>> przyprawiano
>> tam zupy - ale od tej pory mogli zapomnieć o swojej dobrej tradycji.
>
> Nic się nie zmieniło, nadal można nazwać to żywym ogniem.
> Z pojęciem, a więc Ty mi wytłumacz dlaczego w ich zupie musi być tyle
> papryki?

Pytanie trochę z kategorii tego typu: "Dlaczego Polacy jedzą mięso ze
świni?"

Q
--
Kobieta została stworzona po to, by umilać życie mężczyźnie, a nie -
żeby cały dzień pracować, wieczorem zaś gotować mu mrożonki.

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
05.03 Qrczak
05.03 Qrczak
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?