Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n
ews.intelink.pl!news.bipnet.pl!newsfeed.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-for-mail
From: Mich <M...@c...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Prodiż
Date: Mon, 09 Sep 2002 15:29:58 +0200
Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/
Lines: 32
Message-ID: <3...@c...pl>
References: <3...@c...pl> <3...@c...pl>
<ali6f5$529$1@news2.tpi.pl>
NNTP-Posting-Host: 213.25.164.244
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: news.tpi.pl 1031578124 14097 213.25.164.244 (9 Sep 2002 13:28:44 GMT)
X-Complaints-To: u...@t...pl
NNTP-Posting-Date: Mon, 9 Sep 2002 13:28:44 +0000 (UTC)
X-Accept-Language: en
X-Mailer: Mozilla 4.5 [en] (WinNT; I)
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:124589
Ukryj nagłówki
Lilla wrote:
> Użytkownik "Mich" <M...@c...pl> napisał:
> > No i nikt mi nie odpowie?:(
>
> Nie wiem, czemu tak sceptycznie podchodzisz do zwykłego prodiza?
> Ja jestem z niego bardzo zadowolona i ciesze sie, ze jest aluminiowy,
> bo oprocz pieczenia mozna w nim nawet smazyc powidla.
>
> Pozdrawiam
> Lilla
Nie...to nie sceptycyzm:)))
Byłam po prostu w lekkim szoku, że przez ponad 20 lat
nikt nie wyprodukował prodiza bardziej nowoczesnego ani nawet
nie zmodyfikował wyglądu:) Bo w tym czasie tak dużo się zmieniło,
stare sprzęty zostały unowocześnione itp.
Dlatego pytałam o to czy istnieją na rynku jakieś inne, ładniejsze.
Te aluminiowe są dość siermiężne, że tak powiem:)
Ale moja determinacja jest tak duża, iż kupię nawet ten aluminiowy....tym
bardziej, że
będzie mi przypominał moją mamę
( lubiła swój prodiż i jego szczątki - dość zużyty ale nadaje się do
robienia bigosu dla
rodzinki - są do dziś u mnie...)
Mich'ata
|