From: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Prowokacyjnie:)
Date: Thu, 20 Feb 2003 15:03:24 +0000
Reply-To: K...@h...fsnet.co.uk
Message-ID: <j...@4...com>
References: <b309in$ohr$1@inews.gazeta.pl> <b30u26$lcg$1@nemesis.news.tpi.pl>
<5...@4...com>
<b32e3g$s82$1@nemesis.news.tpi.pl>
<c...@4...com>
<b32q5b$3j2$1@atlantis.news.tpi.pl>
X-Newsreader: Forte Agent 1.8/32.548
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1
Content-Transfer-Encoding: 8bit
NNTP-Posting-Host: 127.0.0.1
Lines: 55
X-Authenticated-User: $$0z_m-i-
X-Comments: This message was posted through Newsfeeds.com - http://www.newsfeeds.com
X-Comments2: IMPORTANT: newsfeeds.com does not condone, nor support, spam or any
illegal or copyrighted postings.
X-Report: Please report abuse to <a...@N...com>
Organization: Posted Via Newsfeeds.com = SPEED+RETENTION+COMPLETION =
http://www.newsfeeds.com
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.nask.pl!enews.s
gi.com!paloalto-snf1.gtei.net!news.gtei.net!news.compaq.com!nntp-relay.ihug.net
!ihug.co.nz!news-in-sterling.newsfeed.com!corp-goliath.newsgroups.com!not-for-m
ail
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:147329
Ukryj nagłówki
>OK, napisze wiec bez plliterek: faktycznie, masz iso-8859-1, moze
>sprobuj przestawic (albo niech ktos Ci przestawi (bynajmniej nie w
>glowie!)) kodowanie na iso-8859-2.
ja tu tylko sprzatam, przestawiac niczego nie bede, bo z mojego
przestwiania na tej chimerycznej machinie wychodzi tylko jeden
wielki bol glowy. Moze poczekam na mechniaka - rezydenta ;)
ale jakos zyje od wielu lat nie poprzestawiana...hhhmmmm
>
>> ...ja po kryjomu dodaje miodu do kurczaka dla siebie,
>> maz nie zezezarl ;)) nawet na widok za duzo (wedlug niego) by go
>> odstreczylo ;))))))
>
>Ooo, a do jakiego kurczaka dodajesz miód i w jaki sposob to czynisz?
>Dajesz do marynaty, czy smarujesz przed albo po pieczeniu(?) / gotowaniu
>(?) / duszeniu (?). Bardzo prosz? o przepis albo link do niego...
najczesciej dowolne male kawalki kurze marynuje w plasterkach
cytryny, sojowym sosie, czosnku i oleju. postoi to sobie...postoi
i postoi...az juz ine ta pora, smaze, , z obu stron, wlewam
marynate, wyrzucam cytryne, sos gestnieje, ...coraz bardzie,
dorzucam troche miodu ktorzy brazowi wszystko, i bardzo chce sie
przypalac, odorbina pomyj z miski z marynata to zalatwia ;)))
czasem, dla draki, daje marmolade pomaranczowa. moj maz to to
wszystko lubi, ale ja przeginam i lubie na calkiem slodko
to...kiedys robilam wolowine w sosie czekoladowym (przpeis
meksykanski, nikomu nie samakowalo, moja marynata z miodu,
tymianku, czosnku i przecieru jablkowego tez nie - za
slodkie...a mnie TAK! tylko nie ta wolowina, jednak....
a miodu do marynaty nie dodaje, bo jednak w smazeniu sie chce
palic za szybko.
>
>> Pierz, z chinskimi bransoletkami
>
>Slucham? Co mam prac? I dlaczego z bransoletkami? Chinskimi? '<:-o
>
>Z powa?aniem
>PZ
Ty nie musisz. ja jestem Pierz i mam nowe chinskie (prawie)
bransoletki i jestem z siebie zadowolona . w zwiazku z tym
ide robic sernika wg przepisu zony Waldka (z budyniem na sucho)
Pierz, dalej z tymi cholernymi bransoletkami
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
|