Data: 2006-05-21 09:50:56
Temat: Re: Prusciutto crudo
Od: "Rysiek G." <r...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Michał Komorowski" <k...@w...pl> napisał w wiadomości
news:e4mhjk$c4$1@inews.gazeta.pl...
> Witam.
> Dostałem właśnie z Włoch trochę prosciutto crudo, zwanej u nas szynką parmeńską
> (to ta surowa dojrzewająca). I mam pytanie: co z tym zrobić żeby tego nie
zmarnować?
> Najchętniej wykorzystałbym to w formie jakiejś przekąski na ciepło, np. na
dzisiejszą
> kolację, bądź na śniadanie jutro.
> Aha, nie mam połowy dnia na przygotowania ;)
>
Hmmmmm... Ja uwielbiam pizzę z prosciutto crudo, ale raczej
nie z naszych franchisingowych instytucji :).
Pozdr.
R.
|