Data: 2016-03-14 16:12:58
Temat: Re: Przeliczenie drożdzy na zakwas
Od: stefan <s...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2016-03-14 o 14:40, Pszemol pisze:
> Trefniś <t...@m...com> wrote:
>> W dniu .03.2016 o 22:53 Pszemol <P...@p...com> pisze:
>>
>
>
>
>>> 4) no i nie zapomnieć trzeba o 1 i 1/4 łyżeczki soli warzonej, jodowanej... :-)
>> :O
>> To na poważnie, czy dla jaj?
>>
>
> tak, poważnie użłem jodowanej :-)
>
>
Wydaje mi się, że jaja nieposolone są niesmaczne... Ale zapytam Panią
Ekspertkę. Babo, chodź ino wartko... :)
pozdrawiam
Stefan
---
Ta wiadomość została sprawdzona na obecność wirusów przez oprogramowanie antywirusowe
Avast.
https://www.avast.com/antivirus
|