| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!newsfeed.pionier.net .pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!newsfeed00.sul.t-online.de!newsfeed01.sul.t-o nline.de!t-online.de!newsfeed01.chello.at!newsfeed02.chello.at!news.chello.pl.P OSTED!not-for-mail From: "Andrzej" <5...@i...net.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia References: <dquh5u$qdh$1@atlantis.news.tpi.pl> <dqvm18$dje$1@news.onet.pl> <w...@n...gazeta.pl> <4...@n...tpi.pl> <w...@n...gazeta.pl> Subject: Re: Przepis na devolaje Date: Tue, 24 Jan 2006 15:46:41 +0100 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2527 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2527 X-RFC2646: Format=Flowed; Original Message-ID: <5855a$43d63dd3$3eb31502$23900@news.chello.pl> X-Complaints-To: a...@c...pl Organization: chello.pl Lines: 11 NNTP-Posting-Host: 62.179.21.2 (62.179.21.2) NNTP-Posting-Date: Tue, 24 Jan 2006 15:46:43 +0100 X-Trace: 5855a43d63dd39b16b0a723900 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:258711 Ukryj nagłówki W Londynie we włoskiej knajpce (rok 1981) przepis był następujący: | |
Zobacz także