Data: 2005-11-12 22:26:16
Temat: Re: Przeterminowane filety
Od: "dżus" <p...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Theli" <p...@w...pl> napisał w wiadomości
news:dl5a3u$gc8$1@sunflower.man.poznan.pl...
> medea napisał(a):
>
> > Inna sprawa to jakość filetów "na tacce", pewnie z
> > supermarketu - pozostaje mieć nadzieję, że były świeże, kiedy je
kupowałeś.
> >
>
> Jezeli na tacce, to jest wlasnie wieksza szansa, ze beda dobrej jakosci.
> Chocby dla tesco czesci z kurczakow pakuja Kozieglowy, do ktorych
> jakosci trudno sie przyczepic. Oczywiscie pod warunkiem, ze nikt ich nie
> przepakowywal.
>
> th
prawie jak baranie łby
a tak serio to na tackach jest taki podkład nasączany jakimś chemicznym
świństwem i to ma im pomagać w nieśmierdzeniu
fuj
|