Data: 2005-11-12 22:44:54
Temat: Re: Przeterminowane filety
Od: "bim_bom" <j...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "dżus" <p...@o...pl> napisał w wiadomości
news:dl5q6f$k3o$1@atlantis.news.tpi.pl...
> Użytkownik "Theli" <p...@w...pl> napisał w wiadomości
> news:dl5a3u$gc8$1@sunflower.man.poznan.pl...
> > medea napisał(a):
> >
> > > Inna sprawa to jakość filetów "na tacce", pewnie z
> > > supermarketu - pozostaje mieć nadzieję, że były świeże, kiedy je
> kupowałeś.
> > >
> >
> > Jezeli na tacce, to jest wlasnie wieksza szansa, ze beda dobrej jakosci.
> > Chocby dla tesco czesci z kurczakow pakuja Kozieglowy, do ktorych
> > jakosci trudno sie przyczepic. Oczywiscie pod warunkiem, ze nikt ich nie
> > przepakowywal.
> >
> > th
> prawie jak baranie łby
>
> a tak serio to na tackach jest taki podkład nasączany jakimś chemicznym
> świństwem i to ma im pomagać w nieśmierdzeniu
>
> fuj
Jak coś, to po zjedzeniu 1/3, czuję się jak trzeba (do tego chyba te filety
przyniosły mi szczęście, bo obok mojego kompa stoi teraz jeszcze jeden
identyczny, wow :) Nic, tylko wcinać )
|