Data: 2002-06-17 15:06:59
Temat: Re: Przetwory suszone i wirowane
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Mon, 17 Jun 2002 16:58:33 +0200, "Qwax" <...@...q> wrote:
>>
>>
>> a KTO ma taki apetyt???
>>
>To nie apetyt tylko koniecznosc. Mam sad. Sprzedawac owoców nie ma
>wiekszego sensu (- nie oplaca sie zrywac i wozic za te cene) a
>przerobic pare taczek jablek czy sliwek dziennie to za duzo na typowy
>sprzet AGD.
>
>Spróbowalas kiedys zrobic 100 litrów soku z jablek? (np.do nastawienia
>na winko)
>
>Pozdrawiam
>Qwax
>
czuje sie przygnebiona tym stwierdzeniem, ze nie oplaca sie
zrywac i wozic...rany kota...a ja tu place idiotyczne ceny za
sliwki 10 - 12 zl za kilo .....jedyny hurt co w zyciu dostalam,
to wiaderko jabluszek rajskich na galaretke...nie zartuje. I
przerobilam na w/w galaretke uzywajac turytycznej kuchenki, bo
kuchni w danej chhwil nie mielismy..takze podlog, sufitow ani
tynkow na scianach...za to mielismy niezniszczalne schody ;))
zle sie dzieje, jak nie oplaca sie by w sadzie roslo :(((
Trysia, zatroskana
>
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
|