Data: 2005-02-08 04:55:18
Temat: Re: Przyprawianie popcornu
Od: "Greta" <g...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Kiedyś widziałam jak dodawali tłuszcz do maszyny od popcornu (w kinie Imax -
Warszawa). Zapytałam się jaki to tłuszcz, bo wyglądał jak smalec. Okazało
się, że to olej kokosowy.
greta
Użytkownik "Maciej Lankowski" <b...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:tv9e01h1bcdhq0slr1a03cccobp15njq2h@4ax.com...
> Witam!
>
> Jestem amatorem popcornu - niestety w domowych warunkach nigdy nie
> udało mi się osiągnąć takiego aromatu jaki wydają z siebie kupne
> popcorny :(
>
> Na pewno cała tajemnica tkwi w tłuszczu. Jak powinien on być
> doprawiony, ewentualnie jakiego rodzaju używać?
>
> Dzięki
>
>
> berberek
|