| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!newsfeed.icp.pl!news.icp.pl!not-for- From: "Luke" <s...@w...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Przyprawianie popcornu Date: Tue, 8 Feb 2005 19:12:56 +0100 Organization: ICP News Server Lines: 26 Message-ID: <cuavdq$6h9$1@opal.icpnet.pl> References: <t...@4...com> NNTP-Posting-Host: c65-233.icpnet.pl X-Trace: opal.icpnet.pl 1107886330 6697 62.21.65.233 (8 Feb 2005 18:12:10 GMT) X-Complaints-To: u...@o...icpnet.pl NNTP-Posting-Date: Tue, 8 Feb 2005 18:12:10 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1409 X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1409 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:230899 Ukryj nagłówki Tak tak, w profesjonalnych zakładach (kinach) wykorzystuje sie olej kokosowy | |
Zobacz także