Data: 2005-12-26 15:38:24
Temat: Re: Puree?...
Od: "Agata" <a...@g...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "X" <i...@w...pl> napisał w wiadomości
news:dn7o8f$76v$1@inews.gazeta.pl...
> Witam!
> Szukam ciekawych pomyslow na ziemniaczane puree (na slono;))). Google
> juz w wiekszosci przegladnalem, wlasciwie to znajduje sie sama klasyka.
> Dlatego pisze:
>
> Czy znacie jakies oryginalne przepisy, modyfikacje, proporcje puree?
Jakies
> ciekawostki? Sugestie? Uwagi?...
zamiast masla oliwa z oliwek
z dodatkow siekane oliwki czarne lub pesto bazyliowe lub suzone siekane
pomidory...
fajnie sie zachowuje pure...przetarte na koniec w bolach i jeczeniu przez
sito....
agataw
|