Data: 2005-10-01 17:29:33
Temat: Re: Pytanie o ocet ryżowy
Od: "Kri$" <u...@l...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Kri$" <u...@l...com> napisał w wiadomości
news:dhiu2k$1o9$1@atlantis.news.tpi.pl...
> Witam wszystkich.
> Chciałbym zrobić sushi (maki sushi kalifornijskie) i tu mam pierwszy
> problem. Do przygotowania ryżu potrzebny jest ocet ryżowy. Byłem wczoraj w
> Bomi i tam są ze 3 albo 4 gatunki octu ryżowego: Ocet ryżowy pachnący (???
> czym ???), ocet ryżowy do smażenia i jeszcze jakieś. Nie było tylko
> butelki
> z napisem "OCET RYŻOWY". Zawsze była jakaś specjalna właściwość. Moje
> pytanie to, który ocet będzie najlepszy, albo gdzie kupić w Warszawie
> zwykły
> ryżowy ocet?
>
> Pozdrawiam
> Kri$P
>
> ----------------------------------------------------
> pologk[MaUpa]wp(kropka)pl
>
> *** Usuń z adresu co nie potrzebne ***
> ----------------------------------------------------
>
Kupiłem zgodnie z poradą Tao Tao i wyszło zeje....fajnie.
Pozdrawiam
Kri$P
**** Usuń co zbędne z adresu ****
pologk[MaUpa]wp(kropka)pl
=========================
|