Data: 2002-04-11 17:56:06
Temat: Re: Quattro Stagioni - pytanie?
Od: b...@p...gazeta.pl (Ewa)
Pokaż wszystkie nagłówki
<o...@p...onet.pl> wrote:
> Znalazlem, dla ewentualnych zainteresowanych:
> Quattro formaggi:
> Tomato, mozzarella, gorgonzola, groviera (Swiss Cheese),
fontina, pecorino.
> Usually is white, with an olive in the middle.
Sluchaj, Leon, ja przejrzalam troche wloskich stron i
wyglada mi na to, ze ta pizza wystepuje w roznych
kombinacjach. Znalazlam np. takie:
- pecorino+parmezan+provolone+mozarella
- gorgonzola+grana+taleggio+mozarella
- gorgonzola+provolone+mozarella+jeszcze jakis ser z
regionu
opcjonalnie pomidory
E.
--------------------------------------------
wyslane z serwisu easy cookbook - kukbuk izy
http://www.kuchnia.serwisy.net
http://www.kuchnia.serwisy.net.pl
--------------------------------------------
|