Data: 2016-05-20 19:15:16
Temat: Re: Rabarrrrrbarrrrrrrr... . :-)
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Fri, 20 May 2016 15:55:26 +0200, FEniks napisał(a):
> W dniu 20.05.2016 o 12:53, Ikselka pisze:
>> Dnia Fri, 20 May 2016 09:14:05 +0200, FEniks napisał(a):
>>
>>> W dniu 19.05.2016 o 23:35, Ikselka pisze:
>>>> Dnia Thu, 19 May 2016 21:35:40 +0200, FEniks napisał(a):
>>>>
>>>>> W dniu 19.05.2016 o 13:54, Ikselka pisze:
>>>>>> Dnia Wed, 18 May 2016 21:54:41 +0200, FEniks napisał(a):
>>>>>>
>>>>>>> W dniu 17.05.2016 o 14:12, Ikselka pisze:
>>>>>>>> Rabarbar do ciasta na zimę:
>>>>>>>> Łodygi pokroić (bez obierania! - w skórce jest najwięcej koloru, a zupełnie
>>>>>>>> zmięknie ona w obróbce) w centymetrowej grubości, lekko skośne plastry,
>>>>>>>> które zasypać na noc cukrem w misce (na 5 kg rabarbaru jakieś 2 kg cukru
>>>>>>> Podaj najpierw przepis na produkcję cukru. Polskiego.
>>>>>>>
>>>>>> Tobą ewidentnie coś rzuca
>>>>> Scukrzyłam się.
>>>>>
>>>> Kwas, nie cukier, Tobą miota...
>>> Polski miód.
>>>
>>> BTW:
>>> http://purestyle.pl/zasada-lustra-widzisz/
>>>
>> Spoko, lustro mi niepotrzebne - miałam bezpośredni ogląd we Wrocku.
>
> To nawet kalejdoskop, skoro przez te niemal 10 lat obraz zmienił się tak
> diametralnie.
>
Wystarczy mi spojrzenie w oczy i mam stały obraz, ad hoc. Ciekawe jest, że
jeszcze nigdy w życiu się nie pomyliłam - co najwyżej próbowałam
zweryfikować praktycznie. Zupełnie jak z moim małżeństwem 3-]
|