Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed.pionier.net.pl!newsfeed.fsmpi.
rwth-aachen.de!newsfeed.straub-nv.de!border2.nntp.ams1.giganews.com!nntp.gigane
ws.com!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-01.news.neostrada.pl!unt-spo-a-01.news.neo
strada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail
From: Ikselka <i...@g...pl>
Subject: Re: Rabarrrrrbarrrrrrrr... . :-)
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
User-Agent: 40tude_Dialog/2.0.15.1pl
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
References: <15b1ahdx4es4d$.15i75vxlbapxe$.dlg@40tude.net>
<573cc87f$0$655$65785112@news.neostrada.pl>
<3...@4...net>
<573e1589$0$643$65785112@news.neostrada.pl>
<1...@4...net>
<573eb939$0$698$65785112@news.neostrada.pl>
<1q97gkysedjv4.17sostvkwdeeo$.dlg@40tude.net>
<573f174e$0$645$65785112@news.neostrada.pl>
<1...@4...net>
<57400e51$0$22837$65785112@news.neostrada.pl>
Date: Sun, 22 May 2016 13:35:18 +0200
Message-ID: <1ntsx1nu3xqvy$.1ukhdfzi9nrxb.dlg@40tude.net>
Lines: 40
Organization: Telekomunikacja Polska
NNTP-Posting-Host: 79.191.123.189
X-Trace: 1463916916 unt-rea-a-02.news.neostrada.pl 22841 79.191.123.189:7316
X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:371881
Ukryj nagłówki
Dnia Sat, 21 May 2016 09:29:21 +0200, Qrczak napisał(a):
> Dnia 2016-05-20 19:15, obywatel Ikselka uprzejmie donosi:
>> Dnia Fri, 20 May 2016 15:55:26 +0200, FEniks napisał(a):
>>> W dniu 20.05.2016 o 12:53, Ikselka pisze:
>>>> Dnia Fri, 20 May 2016 09:14:05 +0200, FEniks napisał(a):
>>>>> W dniu 19.05.2016 o 23:35, Ikselka pisze:
>>>>>> Dnia Thu, 19 May 2016 21:35:40 +0200, FEniks napisał(a):
>>>>>>> W dniu 19.05.2016 o 13:54, Ikselka pisze:
>>>>>>>> Dnia Wed, 18 May 2016 21:54:41 +0200, FEniks napisał(a):
>>>>>>>>> W dniu 17.05.2016 o 14:12, Ikselka pisze:
>>>>>>>>>> Rabarbar do ciasta na zimę:
>>>>>>>>>> Łodygi pokroić (bez obierania! - w skórce jest najwięcej koloru, a
zupełnie
>>>>>>>>>> zmięknie ona w obróbce) w centymetrowej grubości, lekko skośne plastry,
>>>>>>>>>> które zasypać na noc cukrem w misce (na 5 kg rabarbaru jakieś 2 kg cukru
>>>>>>>>> Podaj najpierw przepis na produkcję cukru. Polskiego.
>>>>>>>>>
>>>>>>>> Tobą ewidentnie coś rzuca
>>>>>>> Scukrzyłam się.
>>>>>>>
>>>>>> Kwas, nie cukier, Tobą miota...
>>>>> Polski miód.
>>>>>
>>>>> BTW:
>>>>> http://purestyle.pl/zasada-lustra-widzisz/
>>>>>
>>>> Spoko, lustro mi niepotrzebne - miałam bezpośredni ogląd we Wrocku.
>>>
>>> To nawet kalejdoskop, skoro przez te niemal 10 lat obraz zmienił się tak
>>> diametralnie.
>>>
>>
>> Wystarczy mi spojrzenie w oczy i mam stały obraz, ad hoc. Ciekawe jest, że
>> jeszcze nigdy w życiu się nie pomyliłam - co najwyżej próbowałam
>> zweryfikować praktycznie. Zupełnie jak z moim małżeństwem 3-]
>
> A to już nie na ręce?
>
Ja tylko w oczy. A kto mi na ręce - to już jego problem był. W tym Wrocku.
|