Data: 2002-02-07 23:09:02
Temat: Re: Rafaello-możnazmodyfikować?
Od: w...@p...gazeta.pl (Agnieszka Wostal)
Pokaż wszystkie nagłówki
----- Wiadomość oryginalna -----
Od: "Nomika" <m...@a...net>
Do: <p...@n...pl>
Wysłano: 6 lutego 2002 22:45
Temat: Rafaello-możnazmodyfikować?
Postanowiłam zrobić tort Rafaello wg przepisu, który znalazłam na tej
grupie
ale trochę zmodyfikowany. Zastanawiam się tylko czy jeśli na biszkopt
wyleję
galaretkę z rodzynkami a dopiero na to masę śmietanowo-czekoladową to
będzie
to zjadliwe? Jaki smak galaretki pasowałby tu najlepiej?
Pozdrawiam,
Monika
JA do tego tortu dodałam łyżeczkę kawy rozpuszczalnej pycha
Agnieszka
--
Wyslano z portalu Gazeta.pl - http://www.gazeta.pl
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|