Data: 2002-05-10 19:48:55
Temat: Re: Rafaello wg sassanach!
Od: "Kasia" <k...@r...net.eu.org>
Pokaż wszystkie nagłówki
Wielkie dzieki za przepisy ale nie o tort mi chodzilo.......a swoja droga
ten przepisik ktorego poszukiwalam juz mi sie znalazl...
Pozdrawiam Kasia
Użytkownik "Rena" <r...@p...pl> napisał w wiadomości
news:abektj$1llk$1@pingwin.acn.pl...
>
> RAFAELLO
>
> Składniki:
>
> 1 biszkopt
> 2 paczki "Śnieżki"
> 2 paczki wiórków kokosowych (razem 200 g)
> 2-3 białe czekolady
> 1 paczka płatków migdałowych (lub startych migdałów) - 100 g
> Przepis:
> Śnieżki ubić z mlekiem. Czekoladę stopić i po lekkim przestudzeniu dodać
do
> ubitej śmietany. Do masy dodać 1 ? paczki wiórków oraz migdały.
> Masę wylać na biszkopt włożony do formy, posypać pozostałymi wiórkami i
> wstawić do lodówki.
> Wskazówki i uwagi:
> Rafaello najlepsze jest następnego dnia.
> Nadesłał(a): Rena , dnia: 2001-02-02
> Źródło / autor: gr.dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor:"damen"
>
>
>
>
|