Data: 2002-05-09 20:11:05
Temat: Re: Rafaello wg sassanach!
Od: "Rena" <r...@p...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
RAFAELLO
Składniki:
1 biszkopt
2 paczki "Śnieżki"
2 paczki wiórków kokosowych (razem 200 g)
2-3 białe czekolady
1 paczka płatków migdałowych (lub startych migdałów) - 100 g
Przepis:
Śnieżki ubić z mlekiem. Czekoladę stopić i po lekkim przestudzeniu dodać do
ubitej śmietany. Do masy dodać 1 ? paczki wiórków oraz migdały.
Masę wylać na biszkopt włożony do formy, posypać pozostałymi wiórkami i
wstawić do lodówki.
Wskazówki i uwagi:
Rafaello najlepsze jest następnego dnia.
Nadesłał(a): Rena , dnia: 2001-02-02
Źródło / autor: gr.dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor:"damen"
|