Data: 2007-10-11 11:48:37
Temat: Re: Rama Creme Fine
Od: Theli <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
wolim pisze:
> Witam.
> Czy ktoś używał tego specyfiku?
> Czy rzeczywiście nie waży się nawet jeśli dolejemy bezpośrednio do zupy?
> Trochę męczy mnie ten proces zabielania i chciałbym pójść na łatwiznę ;)
>
> Pzdry,
> /\/\\/\/
>
> PostScriptum
> Tylko nie podnoście na mnie głosu, że to jakaś profanacja... że do zupy musi
> być gęsta i tłusta śmietana ;) Ja to wiem... ale przyznam, że jakby
> rzeczywiście toto dobrze spełniało swoją funkcję, to byłbym gotów
> zrezygnować z tradycyjnych metod... ze zwykłego lenistwa:)
Jesli chodzi tylko o wygode, to mzoesz spokojnei stosowac, nie trzeba
sie bawic w hartowanie jak w przypadku smietany. Ale jesli smak ma
jakies znaczenie, to sobie odpusc, paskudztwo niesamowite.
th
|