Data: 2007-10-11 09:45:54
Temat: Re: Rama Creme Fine
Od: "Dominik Jan Domin" <d...@g...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "wolim" <w...@i...pl> napisał w wiadomości
news:fejaa8$jil$1@news.interia.pl...
> Witam.
> Czy ktoś używał tego specyfiku?
> Czy rzeczywiście nie waży się nawet jeśli dolejemy bezpośrednio do zupy?
> Tylko nie podnoście na mnie głosu, że to jakaś profanacja... że do zupy
> musi być gęsta i tłusta śmietana ;) Ja to wiem... ale przyznam, że jakby
> rzeczywiście toto dobrze spełniało swoją funkcję, to byłbym gotów
> zrezygnować z tradycyjnych metod... ze zwykłego lenistwa:)
A co to jest to RCF? Z czego się składa?
Mam powazne opory przed wzięciem tego do ręki. Może niepotrzebnie?
DJD
PS. Do zupy to tłusta smietana, niepotrzebnie gęsta, tzn. możliwie bez
zagęszczaczy, którymi fabryki mleka szafuja w nadmiarze (nadmiar to każda
ilość większa od 0).
|