Data: 2001-04-02 07:24:42
Temat: Re: Re:PASCHA - długie
Od: "ulla" <U...@s...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Marta napisał(a) w wiadomości: <3ac7838b$1@news.astercity.net>...
>
>Użytkownik Horrendum <h...@w...pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
>napisał:9a2ti3$ptg$...@n...tpi.pl...
>> jeszcze jedno - wylewamy do formy i co dalej????
>>
>
>I co? jak wyszlo?
>
>Pozdrawiam,
>
>Marta
>
>PS: Swoja droga czy nie jest to taki rodzaj serka, jaki bylby wysmienity do
>Tiramisu (mniej serkowy - nie taki kwasny)
On wogóle nie jest kwaśny, dlatego serkiem go nie nazywam,
myślę, że jego smak, bardzo delikatny, wyśmienicie sie nada
do tiramisu.
u.
|