Data: 2000-04-20 01:59:26
Temat: Re: Re: kiszenie - co to właściwie jest?
Od: l...@N...ZNOSZE.SPAMU.ii.uj.edu.pl (Leszek(Lechu) Marmon)
Pokaż wszystkie nagłówki
Malgorzata Krzyzaniak <z...@t...eu.org> wrote:
> Może tak jak natkę pietruszki czy koperek? Upchać w pojemniczek do
>robienia kostek lodowych, zalać wodą i zamrozić?
>
Od lat mroze zielenine (np pierrusze) i nigdy jej nie zaleawale! Poprostu
upychalem w sporym w sumie pojemniku i wldadalem do zamrazarki gdzie sobie
lezaly az je powoli zuzylem.
IMHO zalanie woda spowodowalo by, ze nie mogl bym ich zobie zawsze brac
tyle ile chcialem a musial bym brac po kostce.
Poza tym jak tak zamrozona pietruszka posypac sobie chleb czy jajak?
Pozdrawiam.
Lechu
--
Leszek(Lechu) Marmon
E-Mail: l...@N...ZNOSZE.SPAMU.ii.uj.edu.pl
_ _
| | ___ ___| |__ _ _ _ __/|
| | / _ \/ __| '_ \| | | | \'+.0|
| |__| __/ (__| | | | |_| | =(_^_)=
|_____\___|\___|_| |_|\__,_| U
|