Data: 2007-11-12 08:36:37
Temat: Re: Reanimacja wołowego
Od: "batory" <b...@p...beztego.onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Tomasz Dryjanski" <T...@s...o2.pl> napisał w
wiadomości news:fh7m53$pjb$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Zrobiłem rosół. Aby mięso do czegoś się jeszcze nadało, postąpiłem
> niestandardowo, i wrzuciłem mięsko na wrzątek, na 25 minut w szybkowarze.
> Po wyjęciu okazało się w środku jeszcze trochę różowe, i niemożliwie
> twarde.
Czegoś nie rozumiem. Zrobiłeś rosół - czyli gotowałeś dość długo (kilka
godzin) mięso z warzywami. Po czym to mięso wrzuciłeś do szybkowaru i nadal
było w środku rózowe?
Pozdrawiam - Agnieszka
|