Message-ID: <3...@m...pw.edu.pl>
Date: Thu, 25 Jan 2001 21:31:57 +0100
From: Patrycja Kazala <k...@m...pw.edu.pl>
X-Mailer: Mozilla 4.73 [en] (Win98; I)
X-Accept-Language: pl,en
MIME-Version: 1.0
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Reduce Fat Fast
References: <94mi4m$1jc$1@amber.Elektron.pl> <94ot7q$d9t$1@news.tpi.pl>
Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2
Content-Transfer-Encoding: 7bit
NNTP-Posting-Host: inferno.mikrus.pw.edu.pl
X-Original-NNTP-Posting-Host: inferno.mikrus.pw.edu.pl
X-Trace: 25 Jan 2001 21:25:36 +0100, inferno.mikrus.pw.edu.pl
Lines: 25
X-Complaints-To: U...@n...vogel.pl
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!news.tpi.pl!news.vog
el.pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:41999
Ukryj nagłówki
maua piegowata wrote:
> a probowalyscie kiedys poprostu jesc regularnie i sie troche ruszac?
> ja bedac w szpitalu przeszuam na cus takiego, przez trzy tygodnie jadlam 4
> posilki dziennie o tych samych porach zawsze, tylko ze sie nie ruszalam,
> lezalam w lozku non stop.
> ale jak wyszuam ze szpitala, zostalam przy tych porach posilkow i zaczelam
> sie "normalnie" ruszac, plus jeszcze np. wysiadanie przystanek wczesniej,
> zamiast windy schody, no i schudlam zaraz 5 kilo:)
> po co jakoms chemiom sie faszerowac?:) lepiej przestac jesc tluste rzeczy i
> smazone, wiecej warzyw, owocow i zamiast smazenia lepiej cos ugotowac albo
> upiec w folii alu:) a z kurczaka zdjac skore przed obrobka termiczna i
> kalorycznosc spada praktycznie o te 50% czy nawet wiecej czasami
> pomyslcie o tym:)
dobrze gada. i nie obrzerac sie do poduchy. a juz niczym tlustym i z duza
zawartoscia weglowodanow prostych (w skrocie: cukru). starac sie jesc
czesciej a mniejsze posilki, a glowny przed powiedzmy 16-17 zeby miec
szanse jeszcze troche spalic na bierzaco.
pat
--
Puszatkowo http://www.puszatkowo.prv.pl
PuszKKKa http://puszkkka.spinacz.pl
SPINACZ http://www.spinacz.pl/
|