Data: 2002-09-27 12:40:59
Temat: Re: Relacja na zywo z pieczenia tortu jablkowo-kokosowego z rodzynkami w/g Lilli.
Od: "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl> napisał w
wiadomości news:an1j23$j6a$1@news.onet.pl...
>
> Użytkownik "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl> napisał w
> wiadomości news:an1iju$huo$1@news.onet.pl...
> >
> > Pachnie ładnie i się lekko przyrumienia z wierzchu.
> > Już 45 minut siedzi w piekarniku.
>
> Zaczynam się nieco dziwić... Ono urosło... Myślałam, ze będzie takie jak
> szarlotka - nierosnące...
> Może to od tych białek ubitych na pianę? Czy je się sprawdza patyczkiem,
czy
> suche? Bo już sama nie wiem...
Właśnie obejrzałam ciasto i doszłam do wniosku, że jeszcze mu brakuje.
Czy po upieczeniu wyjąc czy zostawić w piekarniku do wystygnięcia?
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl
|