Data: 2002-09-27 13:09:56
Temat: Re: Relacja na zywo z pieczenia tortu jablkowo-kokosowego z rodzynkami w/g Lilli.
Od: "Lilla" <l...@f...krasnik.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl>
napisała:
> Nie wiem jak spód, ale z wierzchu to mi się nagle za ciemne zrobiło...
Spod na pewno bedzie upieczony.
> Piekłam godzinę i 15 minut. Już wyjęłam.
To dobrze, bo piec go dluzej, to juz bylaby przesada.
Jesli chcesz ukryc ten ciemny wierzch, to mozna go lekko posypac
cukrem pudrem.
Pozostaje zyczyc smacznego jutrzejszym gosciom Twojego syna,
a jemu skladam moc najlepszych zyczen urodzinowych :)
Pozdrawiam
Lilla
|