Data: 2001-09-03 19:25:54
Temat: Re: Rum - z czym i do czego
Od: "Wkn" <w...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Tomasz Buchholtz <t...@p...com> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:9n0js1$ctn$...@n...tpi.pl...
> Skoro obowiązuje wkupne no to prosze bardzo (pzepis taki na moja miarę,
więc
> nie wybrzydzajcie ze niezbyt kunsztowny):
> piers z kurczaka przekroić na pół,
> lekko rozbić, posypać mocno papryką słodka i do smaku ostrą
> czerwoną papryke pokroić w pasemka,
> jabłko i żółty ser (taki do topienia) w słupki
> wszytko to włożyć do rozbitych piersi, zawinąć i przekuć wykałaczką
> piec na oliwie z oliwek, trochę skropić przyprawą magi w płynie.
> smarzyć aż do zrumienienia.
hihihi, ale jak to sie ma do rumu? Upiłes się i wysłałes jako odpowiedź
zamiast jako nowego posta??
Wkn :-)
|