Data: 2001-09-06 11:55:37
Temat: Re: Rum - z czym i do czego
Od: "Jacek" <l...@n...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Wkn <w...@w...pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:9n7ee6$rsq$...@n...tpi.pl...
> no, jak mi kupia biały rum w końcu.
qrde, swoja droga toto dosc drogie ejst w porownaniu do normalnego
tradycyjnego rumu..:-(
> A z ciemnym to musi byc mocno schłodzone
> wszystko, lód i cytrynka. Zresztą co ja ci bede mówic...
nio ok zrobi sie! Najwyzej zamroze cytrynke:)
A skoro juz przy oziembianiu... to wiecie co! Mam dylemat jak moge zrobic
taki lod ale nie w kostakch, tylko taka jakbby mase lodowa ale z samej wody
do drinkow, do niektorych nie nadaje sie lod w kostkach, a taki
przefatygowany byl by dobry.. juz kombinowalem z kelakserem, ale szkoda mi
go bylo... nie wiem moze maszynka do miesa?
Pozdrawiam
Jacek
|