Data: 2000-02-01 18:59:13
Temat: Re: Rury makaronowe
Od: af <f...@p...net>
Pokaż wszystkie nagłówki
Michal Kowalewski wrote:
> Michal Kowalewski wrote:
>
> > Hej!
> > Chce zapiec rigatoni z mielona cielecina i sosem pomidorowym.
> > Czy mam je przed nadzianiem podgotować?
> > Czy po ulozeniu w brytfance zalac sosem pomidorowym, czy lepszy bedzie
> > beszamel?
>
> Kasiu, dziękuję za pomoc!
> Wyszlo ekstra - zapiekane rury z miesem i sosem posypane po wierzchu
> mozarella i rokpolem. Mniam!
>
> Mam jednak nowe pytanie: czym nadziewac rigatoni (chodzi mi o narzedzie).
> Wczoraj robilem to lezeczka i pomagalem sobie trzonkiem drewnianej lyzki.
> Upieprzylem sie przy tym potwornie.
> Jakies rady?
> Pozdrawiam,
> Michal.
Mozesz uzyc worka jak do dekoracji tortu, ale z gruba rura...
F.
|