Data: 2001-01-13 11:32:01
Temat: Re: Russel?
Od: "maua piegowata" <m...@b...artcom.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik dinki2099 <d...@i...pl> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:93nsd6$e21$...@s...icm.edu.pl...
> Jak najlepiej podgrzać masę jajowo-cukrową na krem Russel.(Robię to na
> parze).
> Zna ktoś jakiś inny lepszy sposób?
>
w sumie to chyba najlepszy sposob, nie wiem jak to sie odbywa w zakladach
cukierniczyc, ale tam maja specjalne maszyny i misy z masa jajowo-cukrowa sa
pdgrzewane na gazie, tak przynajmniej bylo kiedys
a ja tesz na parze o pdgrzewam i jest oka:) tylko trzeba uwazac zeby sie
jajcznica na suotko nie zrobiua:))))
Pozdry
Monika
|