Data: 2006-09-07 12:07:24
Temat: Re: Ryba bez panierki - "rozbebłane" cuś
Od: "Flashi" <F...@e...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "rajton" <USUŃ_TO_mart74@_I_TO_TEŻ_gazeta.pl> napisał w
wiadomości news:edp17r$g7t$1@atlantis.news.tpi.pl...
> Witam!
> Po wyciagnieciu ryby z zamrazarki, rozmrazam ja, osuszam recznikiem i
> dzialam. Smaze bez panierki bo tak powinna lepiej smakowac, ale jakos mi
> nie wychodzi gdyz sie "rozbebla". Probowalem smazyc bezposrednio na
> patelni na tluszczu jak rowniez na alufolii, ale efekt jest mizerny. Jak
> spowodowac zeby mieso bylo ladne i zwarte? TIA
Blad robisz rozmrazajac rybe...
Mozna ja zmyc z glazury lodowej przyprawic popanierowac i robic ...
Osobnym problemem jest ze nie kazda ryba bedzie miala zwarte mieso...
|