Data: 2005-06-04 01:19:49
Temat: Re: Ryba po grecku????
Od: "almadka" <a...@U...TO.W.DIABŁY.onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "medea" <e...@p...fm> napisał w wiadomości
news:d7qi8i$b7o$1@proxy.provider.pl...
> Ola napisał(a):
>
>> A u mnie najpierw się ściera, potem dusi. Ale to w sumie nie ma chyba
>> znaczenia.
>
> Chyba jednak ma, bo takie ugotowane warzywa nie mają juz smaku, tym
> bardziej jak są gotowane w dużej ilości wody. Ja zwykle podsmażam warzywa
> do ryby po grecku i potem duszę z dodatkiem niewielkiej ilości wody.
O tak, dokladnie!. Oprocz tego u mnie obowiazkowym jest dodatnie niewielkiej
ilosci musztardy (1 lyzeczka, na duza patelnie warzyw), co zadzwiajaco
swietnie podkresla smak. Przyznaje sie bez bicia, robie najlepsza rybe po
grecku, jaka jadlam i jaka jedli moi znajomi:).
almadka
|