Data: 2007-05-24 15:52:31
Temat: Re: Ryba prosta
Od: "siliana" <t...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Antek Laczkowski" <a...@p...wyrzuc.onet.pl> napisał w
wiadomości news:op.tstxqpkw3k4ay3@dom.home.aster.pl...
> Takie coś zrobiłem:
> rybolec, tołpyga z Tesco, tańsza bez skóry (dlaczego?)
> prawie filet, ale ości (mało) miała.
> Zawinąłem to z trudem, do środka napakowałem pietruszki
> i plasterek cytryny, całość natarłem "przyprawą do ryb".
> A, jeszcze trochę wody, tak z 1cm rybolec miał z 10cm.
> Do piekarnika, zwykłego na gaz, 1/2 godziny za mało,
> ale 45 minut wystarczy. Naczynie z pokrywką.
lubie takie przepisy proste - dziekuje:)
|