Data: 2004-02-01 20:59:59
Temat: Re: Ryba w ciescie
Od: Magdalena Bassett <m...@o...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
marta wrote:
>
> Użytkownik "Magdalena Bassett" <m...@o...com> napisał w wiadomości
> news:401D528F.7196C334@olypen.com...
> > Podam przepis na rybe, ktory latwo sie robi i ciekawie wyglada.
> >
> > 0.5 kg filetow rybnych, najlepiej grubych
> Magdo, ryba surowa czy trochę podsmażona? Jeśli surowa to 30 minut
> pieczenia jej wystarczy?
Ja uzywam surowej. W sumie piecze sie 35+ minut przez to zoltko
smarowane na koncu. Robilam to z roznych ryb i nie mialam problemu z
surowoscia w srodku. Jak wspomnialam, piec musi byc dosc goracy.
Ale jesli wolisz smak smazonej ryby od takiej "parowanej", to oczywiscie
mozna troche podsmazyc przed zawinieciem w ciasto, choc nie jest to konieczne.
MB
|