Data: 2001-02-05 13:30:20
Temat: Re: Ryz na sypko bez przypalenia (sprawdzone!!)
Od: Patrycja Kazala <k...@m...pw.edu.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dorota Lorka wrote:
>
> Najwazniejsze jest, zeby ryzu nie mieszac. jesli jest taka koniecznosc
> mozna potrzasnac garnkiem. Fajnie wychodzi ryz (dostepny w marketach)
> Golden Reis czy jakos tak sie nazywa - w kilogramowych woreczkach.
tak jest1 ja tez go urzywam :))))))
a od kiedy zobaczylam, ze we wszystkich tureckich budach tez tylko tego
uzywaja to ani mi sie sni go zmieniac.
swoja droga: czy on jest polerowany?
bo moze jednak go zmienie kiedys ;p
pat
--
Puszatkowo http://www.puszatkowo.prv.pl
PuszKKKa http://puszkkka.spinacz.pl
SPINACZ http://www.spinacz.pl/
|